kursevi engleskog jezika

Ako imate 12 i više godina, onda je ovo prava stranica za vas! Imamo mnoštvo besplatnih vežbi za učenje engleskog jezika koje su tu da vas nauče, ali i zabave. Možete vežbati čitanje i gramatiku engleskog jezika, naučiti nove reči ili uživati u našim kvizovima!

ŠTA JE BITNO KOD UČENJA ENGLESKOG JEZIKA?

Kada je u pitanju učenje engleskog jezika, jedna od stvari koja može doprineti vašem napretku je kontakt sa engleskim jezikom kojim govore stvarni ljudi. Dosta ćete naučiti na časovima,ali za brži napredak, potrebna vam je sva moguća podrška. Neophodno je da čitate i pratite programe na engleskom jeziku. I, naravno, da vežbate, vežbate, vežbate….

ELTISI ima rešenje za vas!

Naši kursevi engleskog za tinejdžere su zasnovani na originalnim materijalima,a vežbe na sajtu naše škole napravljene od tekstova iz popularnih časopisa na engleskom jeziku.

READING

Čitanje je jedna od najvažnijih jezičkih veština. U okviru naših kurseva engleskog jezika za tinejdžere koristimo časopise na engleskom jeziku, pa su i ove vežbe zasnovane na njima.

Reading

Puppeteer unveils collection of mini-celebrities - Open-Cloze exercise

u ovoj vežbi učimo kako da u nepoznatom tekstu predvidimo koja reč nedostaje. Pročitajte prvo ceo tekst da steknete opšti utisak o čemu je i onda pretpostavite koja reč bi mogla da završi rečenicu tako da to ima smisla.

Coming for tea - reading comprehension

Coming for tea- pročitajte tekst i odgovorite na pitanja o onome što ste pročitali.

Describing a picture - jumbled text

odaberite početak rečenice, zatim tražite koja od ponuđenih opcija vodi ka završavanju rečenice. Ukoliko uradite sve dobro, na kraju ćete dobiti interesantan opis.

Grammar

Vocabulary

Miscellaneous

t

SUBSCRIBE to our Newsletter

Saznajte nešto više o međunarodno priznatim ispitima, osvežite i unapredite svoje znanje engleskog jezika besplatnim vežbama. Preuzmite besplatan primerak Kratkog vodiča za osnovna glagolska vremena u engleskom jeziku (.pdf).

grammarbook eltisi