online

Pored klasične nastave u učionici, škola engleskog jezika ELTISI organizuje i online kurseve za sve uzraste i nivoe znanja, u grupi ili individualno.

Kvalitetni časovi engleskog nisu više privilegija samo onih koji žive u blizini dobre škole engleskog! Zahvaljujući modernoj tehnologiji, sada možete da učite engleski online gde god želite i u vreme koje vama odgovara.

Online kursevi su ranije uglavnom bili sinonim za nešto na brzinu, niskog kvaliteta, ali hajde, zašto da ne, ne košta puno. U međuvremenu, zahvaljujući napretku tehnologije, online kursevi postaju sve popularniji, ali i kvalitetniji i ozbiljniji, ukoliko se odlučite za pravu školu.

how to write like a pro
Jedan od naših kurseva posvećen je pisanju emejlova i potpuno je besplatan.

Prednosti online učenja su:

 • nastavu možete pohađati bez obrzira gde se nalazite ukoliko imate laptop/desktop/mobilni telefon i pristup internetu
 • štedi i vreme i novac
 • časovi se organizuju u realnom vremenu zajedno sa profesorom, pa nemate osećaj udaljenosti iako se to zove i “nastava na daljinu”
 • sami određujete tempo i vreme učenja
 • prilagođavanje nastave grupi/pojedincu na osnovu realnog znanja i napretka
 • podjednako dobro napredovanje kao kada je u pitanju redovna nastava
 • interaktivnost – aktivno učestvujete na času, ako ste u grupi, razgovarate sa drugim polaznicima u realnom vremenu. Moguć je grupni rad kao i rad u paru uz nadzor profesora.
 • profesor ima uvid u aktivnosti i uspešnost đaka kao i mogućnost usmeravanja svakog pojedinačnog polaznika.
 • podsticajan način učenja, naročito za one koji vole da koriste tehnologiju.
 • odlična prilika da se dodatno kompjuterski opismenite polako i bez pritiska.

 

Zašto nisu sve škole, pa ni online škole engleskog, iste?

U moru mogućnosti treba odabrati baš onu koja je kvalitetna i koja će vas dovesti do željenog cilja, što nije lako imajući u vidu da je ponuda vrlo šarolika i raznolika i po kvalitetu i po cenama.

Presudno je šta želite da postignete, kakav nivo kvaliteta očekujete i koliko ste za to spremni da platite.

 

Online kurs štedi i vreme i novac. Ostvarite napredak u svim jezičkim veštinama: čitanje, pisanje, slušanje i konverzacija.

 

U većini slučajeva ljudi idu logikom, svi govore istim jezikom, odlučiću se za najjeftiniju varijantu, sve je to isto. Pa, nije!

 

Šta čini dobru online školu engleskog?

 • pre svega, kvalitetni predavači kojima je predavanje engleskog osnovni izvor prihoda, ne momak iz komšiluka koji je bio dve godine u Americi i ne zna šta bi sa svojim životom, pa ‘ajde, govori engleski… ne simpatična devojka koja studira ekonomiju i predavanjem engleskog zarađuje đžeparac…
 • dobro osmišljen program rada koji polaznika vodi ka željenom cilju.
 • smislen sadržaj časa koji uključuje sve jezičke veštine i daje vam mogućnost da praktično primenite naučeno kroz komunikacijske aktivnosti i vežbe raznih tipova. Dakle, ne idete samo napred, već se zaustavljate da obnavljate i uvežbavate gradivo iz različitih izvora.
 • aktivno učestvovanje i posvećenost profesora koji nije tu samo da bi “istovario” gradivo i uposlio vas u toku časa, već sadržaj časa prilagođava vama, prati vaš napredak i usmerava vas šta i kako dalje.
 • lični osećaj napretka, lakša komunikacija, bolji fond reči… Mada, realno, za ovo je potrebno najmanje 2-3 meseca rada u kontinuitetu.

Ako ne možete da pratite gradivo, ne, niste ‘krivi’, glupi, lenji i netalentovani, već verovatno niste na pravom mestu!

 

Vrste online kurseva


SINHRONI KURSEVI

Ovo su kursevi engleskog jezika koji se odvijaju u realnom vremenu, sa profesorom i interakcijom u realnom vremenu.

Ovakvu kursevi engleskog su po rezultatima i sadržaju identični onome što dobijate u “pravoj” učionici.

Pristup ovog tipa je jedina dobra opcija ako želite da zaista napredujete.

ASINHRONI KURSEVI

U okviru asinhronih kurseva pristupate virtuelnoj učionici kada to vama odgovara i sadržaji su dostupni dvadesetčetiri sata dnevno. Lekcije su organizovane u smislene celine i kada uradite jednu, profesor otvara naredni segment koji treba da uradite.

Ova opcija je dobar izbor ukoliko ste već na dobrom nivou znanja, pa vam treba malo vežbe ili osveženja nivoa znanja. Takođe je dobra opcija ako iz nekog razloga niste u mogućnosti da pohađate nastavu uživo.

Prednost ovog načina rada je što sami određujete ritam, pa je i dužina kursa individualna (izmedju 9 i 11 nedelja).

LTC campaign email 2 1 150x150 LTC campaign email 3 1 150x150 LTC campaign email 4 1 150x150 LTC campaign email 5 1 150x150

KOMBINACIJA SINHRONOG I ASINHRONOG KURSA

I naravno, najbolja je kombinacija. Nekoliko časova nedeljno zajedno sa nastavnikom, koji vam posle časa u našoj virtualnoj učionici postavi zadatke koje treba da uradite do sledećeg viđenja a u skladu sa pređenim gradivom i potrebama za dalji napredak.

 

Da li online kurs može da bude jeftin?

Može! Za 1000 din možete dobiti online kurs koji traje i par meseci!

E, sad, šta dobijate za taj novac, to je drugo pitanje.

Uglavnom su u pitanju asinhroni kursevi, odnosno kursevi gde polaznik ima neograničeni pristup sadržaju koji je online i radi po pisanim instrukcijama uz eventualni nadzor profesora.

Profit koji ostvaruje škola je zasnovan na velikom broju korisnika koji malo plaćaju za kurs, ne na kvalitetu sadržaja. Ovi kursevi su profitabilni samo ako se dobro prodaju,da bi se prodali, moraju biti jeftini, da bi bili jeftini, moraju biti napravljeni uz malo rada i ulaganja. Zbog dužine trajanja kursa imate utisak da postižete nešto, ali realno ćete naučiti malo jer se vi prilagođavate kursu, a ne kurs vama.

Dakle, ovakvi online kursevi engleskog jezika su, na žalost, bacanje para i gubljenje vremena.

 

Da li dobar online kurs mora biti skup?

Naravno, ne! Bitno je da postoji odnos između kvalteta usluge i cene.

Naši online kursevi imaju istu cenu za grupni/individualni rad kao i kursevi koji se održavaju u učionici jer dobijate isto što i u učionici.

Ukoliko vas je ovaj tekst inspirisao da nam se javite, to možete učiniti na +381 66 6 332 871 ili nam pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a u međuvremenu posetite našu online učionicu: 

 

t

SUBSCRIBE to our Newsletter

Saznajte nešto više o međunarodno priznatim ispitima, osvežite i unapredite svoje znanje engleskog jezika besplatnim vežbama. Preuzmite besplatan primerak Kratkog vodiča za osnovna glagolska vremena u engleskom jeziku (.pdf).

grammarbook eltisi