online ucenje jezika

Poznato je da se engleski najbolje uči u zemljama engleskog govornog područja, gde ste prinuđeni da koristite engleski ne samo na časovima, već i u svim svakodnevnim aktivnostima. Imajući u vidu da ovaj način učenja nije dostupan svima, osmislil smo program koji je najbliži iskustvu boravka u inostranim školama engleskog po tipu aktivnosti,kvalitetu i dinamici.

Letnji kurs kod nas, u školi engleskog jezika ELTISI, ima sve elemente kurseva u Britaniji, a realizuje ga tim kvalifikovanih predavača koji će motivisati polaznike na učenje i sticanje novih znanja.

Pozivamo Vas da sa nama provedete dve nedelje (a možda i više!) intenzivnog učenja, zabavite se i steknete više znanja i samopouzdanja. I, naravno, sve to na engleskom!

KOME JE NAMENJENA LETNJA ŠKOLA

Letnji program je namenjen svim starosnim grupama počev od predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta do odraslih polaznika.

UZRASTSIMULACIJEINTERNET / PROGRAMI ZA 
UČENJE ENGLESKOG
PROJEKTISPORTSKI
DAN
TAKMIČENJAKREATIVNE RADIONICE
pred- školski 
osnovno- školski 
srednjo- školskiZavisno od interesovanjaZavisno od interesovanja
odrasli  

LETNJI PROGRAM SUMMER FUN

KO, KADA, KOLIKO?

UZRASTPOČETAK  DUŽINAFOND ČASOVADUŽINA
ČASA
SERTIFIKATVREME ODRŽAVANJACENA
pred- školski18.62-4 nedelje360minPosle podne25E za dve nedelje
osnovno- školski18.62-4 nedelje360minPre podne25E za dve nedelje
srednjo- školski18.62-4 nedelje360minPre podne25E za dve nedelje
odraslidogovor4 nedeljeFond časova za ceo kurs 4020 viđenja x 90minPo dogovoru80 E za časova

NAPOMENA

  • Minimalni broj polaznika po grupi je 5
  • Fond časova za decu osnovnoškolskog uzrasta za dve nedelje pokriva mesečni fond časova koji inače imamo u toku školske godine
  • cene su bazirane na dvonedeljnom kursu, osim kod odraslih polaznika kod kojih je fond 40 časova
  • nakon dve nedelje, moguće je produžiti kurs za 1 ili više nedelja
  • Za treću i četvrtu nedelju odobravamo popust od 10% za sve uzraste osim za kurs za odrasle. Popust se odobrava za grupe od 5 i više polaznika

SUMMER FUN+

Ova opcija je dostupna kao dodatak na LETNJI PROGRAM SUMMER FUN i namenjena je onima koji osim osnovnog programa žele dodatne časove konverzacije sa našim lektorom. Časovi će biti posvećeni temama koji odgovaraju uzrastu i interesovanju polaznika i obuhvataće teme iz prirodnih i društvenih nauka na engleskom, a održavaće se 2 puta u terminima po dogovoru. Ovaj tip nastave je trenutno najaktuelniji način učenja engleskog koji se ne ograničava na klasične teme koje se obrađuju na časovima engleskog, već kombinuje engleski sa ostalim predmetima. (CLILL - Content Led Integrated Language Learning).

Ukoliko imate pitanja u vezi sa letnjim kursom, javite nam se na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na 021/6 332 871

t

SUBSCRIBE to our Newsletter

Saznajte nešto više o međunarodno priznatim ispitima, osvežite i unapredite svoje znanje engleskog jezika besplatnim vežbama. Preuzmite besplatan primerak Kratkog vodiča za osnovna glagolska vremena u engleskom jeziku (.pdf).

grammarbook eltisi